2-БЗ 4 по 11 травня 2021 року учні, батьки та вчителі закладу освіти взяли участь у другому тижні Фуд Челенджу на тему “Здорове харчування”. Другий тиждень мав назву “Готуємо разом”. Мета тижня: об’єднати родини процесом приготування смачної їжі та показати дітям, що готовка – це весело та легко. Протягом тижня учні разом з батьками готували улюблені здорові страви їх родин, ділилися рецептами страв та технологією їх приготування. Учнівським самоврядуванням створено кулінарну книгу закладу освіти “Готуємо разом”, де зібрані топ-10 рецептів здорової страви від родин. Багато учнів закладу разом з батьками готували різноманітні здорові страви, фотографували або робили відео технології приготування їх. Результати творчості та креативності учнів та їх родин опубліковані на ліцейному сайті у Фейсбуці.

Щиро дякуємо учням за працю, батькам за підтримку та креативність у приготуванні смачних страв! Чекаємо вашої активної участі у третьому тижні Фуд Челенджу!