2221 листопада 2019 року відбулося засідання школи педагогічної майстерності вчителя-методиста Сквирського академічного ліцею Ніколаєнко Світлани Василівни. Світлана Василівна провела урок основ здоров’я в 3-А класі на тему: “Продукти харчування. Вибір продуктів харчування. Харчові отруєння. Перша допомога при харчових отруєннях. Практична робота: визначення терміну придатності та умов зберігання харчових продуктів за їхнім маркуванням”. На початку уроку третьокласники вирішували проблемне питання про необхідність вживання їжі. Упродовж заняття учні працювали в групах над такими завданнями: “Похід у супермаркет”, де вибирали корисну їжу й розрізняли шкідливу, розглядали упаковки харчових продуктів для визначення терміну й умов зберігання. Переглянули мультфільм “Фіксики. Консервна банка” і зробили висновки про наслідки споживання неякісних продуктів, визначили ознаки отруєння. Учні створили колективний плакат “Як запобігти харчовим отруєнням”. Під час рефлексії підтвердили свої очікування, переміщуючи символічні яблучка до кошика здоров’я. На закінчення уроку учні стали в коло і кожен закінчив речення: ” Щоб уникнути харчового отруєння, треба …”.

Переглянути всі фото>>>