Header image alt text

Сквирський ліцей

Офіційний сайт

Подарунок від учнів 11 класу

Автор: taisa. Дата: 05/26/2021
Публікація: Новини 

Знімок екрана 2021-05-26 193643Учні 11 класу Сквирського академічного ліцею – випускники 2021 року – разом з Альоною Чебан, вчителем музичного мистецтва, виконали пісню на слова Лесі Українки “Була весна”. Твір виконано у подарунок та на добру згадку про найщасливіші роки шкільного життя.
P1630051_1Сквирський академічний ліцей виконує завдання четвертого тижня Фуд Челенджу. У 8-Б класі пройшов урок географії на тему: ” Особливості природних умов і ресурсів Київщини. Лікарські рослини та їх застосування в лікуванні, оздоровленні та здоровому харчуванні”. На уроці провели практичну роботу із заварюванням трав’яного чаю.
Хор2021Хор Сквирського академічного ліцею виконав пісню «Любіть Україну» на слова і музику І. Дріжчаного. Учасниками хору є учні 3-11 класів. Учні нашого закладу люблять виконувати патріотичні твори. А цей твір особливо сподобався тим. що у ньому використано різні стилі виконання. Динамічність мелодії і слів викликають яскраві емоції. Пісня присвячується Останньому дзвонику.

Тиждень безпеки дорожнього руху

Автор: taisa. Дата: 05/19/2021
Публікація: Новини 

7АЗ 17  по 21 травня 2021 року в Сквирському академічному ліцеї проходить тиждень безпеки дорожнього руху. 17 травня у 7-А класі пройшло інтерактивне заняття на тему: “Знай, вивчай і поважай правила дорожнього руху. Бережи своє життя!”. Заняття провела учитель основ здоров’я Осадча Оксана Віталіївна.

Виконуємо завдання третього тижня Фуд Челенджу

Автор: taisa. Дата: 05/13/2021
Публікація: Новини 

Знімок екрана 2021-05-13 182042Фуд Челендж триває і Сквирський академічний ліцей – його активний учасник!

Завдання цього тижня – створити творчий проект, присвячений популяризації певної страви свого рідного краю.  Учні 10 класу Мошківський Богдан і Цимбалюк Анастасія у мистецькій формі презентували вірш про улюблені страви міста Сквири, який написала вчителька історії Громова Тетяна Романівна.

Переглянути відео>>>

Завдання третього тижня Фуд Челенджу

Автор: taisa. Дата: 05/12/2021
Публікація: Новини 

СнимокОцінено перший тиждень Фуд Челенджу. Наш заклад отримав 40 балів із 50!
Дякуємо класним керівникам за організацію роботи під час другого тижня Челенджу. Також дякуємо нашим учням та їхнім батькам за фото і відео процесу приготування смачних та корисних страв.

Маємо завдання третього тижня. Тема тижня “Національні кухні”.
Завдання:
Створити творчий проект, присвячений популяризації певної страви або продукту свого рідного краю (тобто свого населеного пункту, своєї області, України в цілому). Проєкт може бути у будь-якій мистецькій формі – пісня, відео, фотопроект, театральна сценка тощо.

Зустріч весни

Автор: taisa. Дата: 05/11/2021
Публікація: Новини 

СнимокУ ліцеї склалася традиція зустрічати прихід весни. Вчителька початкових класів, Світлана Володимирівна Галашевська, зі своїми учнями започаткувала традицію – готувати разом випічку жайворонків. Ця активність стала актуальною при проведенні другого тижня Фуд Челенджу “Готуємо разом”.

Переглянути відео>>>

Другий тиждень Фуд Челенджу “Готуємо разом”

Автор: taisa. Дата: 05/11/2021
Публікація: Новини 

2-БЗ 4 по 11 травня 2021 року учні, батьки та вчителі закладу освіти взяли участь у другому тижні Фуд Челенджу на тему “Здорове харчування”. Другий тиждень мав назву “Готуємо разом”. Мета тижня: об’єднати родини процесом приготування смачної їжі та показати дітям, що готовка – це весело та легко. Протягом тижня учні разом з батьками готували улюблені здорові страви їх родин, ділилися рецептами страв та технологією їх приготування. Учнівським самоврядуванням створено кулінарну книгу закладу освіти “Готуємо разом”, де зібрані топ-10 рецептів здорової страви від родин. Багато учнів закладу разом з батьками готували різноманітні здорові страви, фотографували або робили відео технології приготування їх. Результати творчості та креативності учнів та їх родин опубліковані на ліцейному сайті у Фейсбуці.

Щиро дякуємо учням за працю, батькам за підтримку та креативність у приготуванні смачних страв! Чекаємо вашої активної участі у третьому тижні Фуд Челенджу!